Celozrnné fusilli pšeničné BIO
Fusilli celozrnné bezvaječné pro vás vyrábí v Itálii opravdoví mistři. Používají tu nejlepší mouku z italské tvrdé pšenice, v její celozrnné podobě a v biokvalitě.
Kategorie: | Těstoviny a rýže |
---|---|
Pochází z: | Itálie |
DMT: | 19. 4. 2024 |
Šarže: | 1622PV |
Jaké jsou?
Celozrnné bezvaječné těstoviny jsou italská klasika. Fusilli si vás získají svojí plnou chutí, pevnou strukturou a příjemně zvrásněným povrchem, na kterém perfektně ulpívají omáčky a další ingredience.
Jak si těstoviny donesete domů, skladujte je při maximální teplotě 25°C a maximální vlhkosti 75%.
Jak se vyrábí?
Těstoviny vyrábí opravdoví mistři přímo v Itálii. Používají nejlepší mouku z italské tvrdé pšenice, v její celozrnné podobě, a to samozřejmě z ekologického zemědělství. K mouce se už přidává jen pitná voda.
Alergeny jsou zvýrazněny tučně.
Na co jsou dobré?
Těstoviny jsou nejlepší s Vaší oblíbenou omáčkou. Můžete je také zapéct, například se zeleninou.
Těstoviny je třeba vařit 12-14 minut.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
V Covitaru chtějí přinášet na český trh kvalitní, přírodní sušené plody, které byly vypěstovány férově k přírodě i k zemědělcům. A to nám dělá radost! :)
A co zero waste?
Produkty od Covitaru jsou speciální v tom, že nejsou lokální. Jde hlavně o oříšky, sušené ovoce, nebo třeba superpotraviny. Tím pádem je potřeba je k nám nějak dostat - co nejde dělat úplně bez obalu. Skvělé ale je, že v Covitaru dbají na ekologický původ potravin a také na přepravní vzdálenost - jinými slovy, to, co je možné najít v Africe, nebo Turecku, není potřeba vozit z Číny. My pak koupíme základní balení dobrot, díky čemu nedochází k dalšímu přebalování, a také není potřeba další přepravný obal navíc - prostě, jak fíky opustí Turecko, tak je rozbalíme u nás na pultu. A to, co z obalu zůstane, putuje do naši re-Dílny a je přetvořeno v nové, krásné věci. :)
Oficiální info: Covitar, s.r.o., Rybná 716/24, 11000 Praha. IČ: 03507505.