Cider polosuchý
Ochutnejte jedinečný cider vyrobený tradičním způsobem - fermentací čerstvého jablečného moštu!
Polosuchý cider se špetkou třtinového cukru, která příjemně zakulatí svěží kyselinku, ale stále nechá vyniknout přirozené hořčině. Potěší kdykoli během dne.
Kategorie: | Pivo |
---|---|
Země původu: | Česká republika |
Položka byla vyprodána… |
Cidery Tátův sad vynikají až dvouletým zráním, díky kterému získávají svou nezaměnitelnou vyváženou chuť. Jan Abt si zakládá na pečlivém a tradičním postupu při výrobě a také na tom, aby použité suroviny ani samotné výrobky nebyly chemicky ošetřovány. Sám na to dohlíží po celý proces výroby – od sklizně jablek, přes lisování, fermentaci, zrání až po samotné plnění.
Jaké má složení?
Čerstvě lisovaný fermentovaný jablečný mošt, třtinový cukr
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.