Cider višňový
Ochutnejte jedinečný cider vyrobený tradičním způsobem - fermentací čerstvého jablečného a višňového moštu, doladěno špetkou třtinového cukru.
Kategorie: | Pivo |
---|---|
Země původu: | Česká republika |
Položka byla vyprodána… |
Cidery Tátův sad vynikají až dvouletým zráním, díky kterému získávají svou nezaměnitelnou vyváženou chuť.
Jan Abt si zakládá na pečlivém a tradičním postupu při výrobě a také na tom, aby použité suroviny ani samotné výrobky nebyly chemicky ošetřovány. - Sám na to dohlíží po celý proces výroby – od sklizně jablek, přes lisování, fermentaci, zrání až po samotné plnění.
Jaké má složení?
Čerstvě lisovaný fermentovaný jablečný mošt, čerstvě lisovaná višňový šťáva, jablečný mošt, třtinový cukr.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář