Kokosový cukr BIO

Přírodní kokosový cukr se vyrábí šetrným vysoušením ručně sbíraného čerstvého nektaru z nerozvitých kokosových květenství.

Má příjemnou lehce karamelovou chuť a jemnou konzistenci, díky které se hodí nejen do nápojů či k pečení, ale i do nepečených desertů, náplní, kaší či palačinek.

 

Máme! (2,726 kg)
Značka: Covitar s.r.o.
185 Kč / kg
Kategorie: Cukr, sůl, panela
Země původu: Indonésie
DMT: 9. 4. 2024
Šarže: 32095
Kokosový cukr BIO
BIO

VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:

Energetická hodnota 1642 kJ/387 kcal
Tuky 0,5 g
z toho nasycené mastné kyseliny < 0,1 g
Sacharidy 94 g
z toho cukry 89 g
Bílkoviny 1,2 g
Sůl 0,1 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

V Covitaru chtějí přinášet na český trh kvalitní, přírodní sušené plody, které byly vypěstovány férově k přírodě i k zemědělcům. A to nám dělá radost! :)


A co zero waste?

Produkty od Covitaru jsou speciální v tom, že nejsou lokální. Jde hlavně o oříšky, sušené ovoce, nebo třeba superpotraviny. Tím pádem je potřeba je k nám nějak dostat - co nejde dělat úplně bez obalu. Skvělé ale je, že v Covitaru dbají na ekologický původ potravin a také na přepravní vzdálenost - jinými slovy, to, co je možné najít v Africe, nebo Turecku, není potřeba vozit z Číny. My pak koupíme základní balení dobrot, díky čemu nedochází k dalšímu přebalování, a také není potřeba další přepravný obal navíc - prostě, jak fíky opustí Turecko, tak je rozbalíme u nás na pultu. A to, co z obalu zůstane, putuje do naši re-Dílny a je přetvořeno v nové, krásné věci. :)

Oficiální info: Covitar, s.r.o., Rybná 716/24, 11000 Praha. IČ: 03507505.

Zpět do obchodu