Pohanka kroupa

Pohankové kroupy jsou loupané mechanicky, proto mají světlou barvu, jsou plné živin a užijí si i vyznavači RAW.

Pohanku je možné rozemlít na mouku nebo z ní udělat vločky. Nabízíme čerstvé, namleté přímo na naši prodejně.

Příprava: Hrnek propláchnuté pohanky zalijeme 1 ½ hrnkem vody, přivedeme k varu a hned odstavíme. Na teplém místě, pod dekou či pod peřinou, necháme dojít do měkka (20 – 30 minut).

Namlít mouku, vločky?
Položka byla vyprodána…
Vykoupeno, doskladníme
155 Kč / kg
Kategorie: Obiloviny (zrna)
Země původu: Česká republika - Štítná nad Vláří
DMT: 3. 8. 2023
Položka byla vyprodána…
Pohanka kroupa
BIO Český produkt Bezlepek

Popis produktu není dostupný

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Zpět do obchodu